За Нас

Експерт Лифт ЕООД

Експерт Лифт ЕООДНие вярваме, че сме събрали най-добрият отбор в бизнеса, ние се гордеем и се наслаждаваме на работата си и заедно сме готови да служим на нуждите на Вашето семейство или бизнес!

Ние сме се посветили да Ви осигурим възможно най-добрите продукти и услуги на по- конкурентната цена.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние сме експерти в тази индустрия.
Това е една много специализирана индустрия, която изисква огромно количество знания и опит за овладяване. Прекарахме много време и продължаваме да инвестираме в обучението на нашите търговски консултанти и монтажни екипи, които да осигуряват нивото на експертиза, което заслужавате.

Основната дейност на Експерт Лифт ЕООД е насочена към ремонт, преустройство, поддръжка и узаконяване на електрически и хидравлични асансьори, автомобилни платформи, ескалатори и травелатори. Особено внимание отделяме и на достъпната градска среда, поради тази причина при нас работят квалифицирани специалисти в монтажа и поддръжката на инвалидни платформи.

Осигуряваме необходимата безопастност и сигурност за Вашият дом. Така ние се грижим за асансьорите във Вашия блок, а Вие се наслаждавате на спокойното придвижване.

Асансьорна аварийна поддръжка

В Експерт Лифт ЕООД се грижим за нашите клиенти и  осигуряваме 24 часова аварийна поддръжка.

Ако безуспешно сте търсили възможно най -добрата фирма за поддръжка на асансьори, поемете си дълбоко дъх и се отпуснете, защото ни намерихте. Ние разбираме, че това е смело изявление, но тук, в Експерт Лифт ЕООД ние вярваме, че имаме всички качества, които собствениците на сгради и управлението на компании търсят. Ако това е качествена услуга,  в Експерт Лифт ЕООД работят високо квалифицирани специалисти, на които можете да се доверите. Нашите механици са оборудвани с подходящи инструменти и знания за да изпълнят всички Ваши проекти.

Ето защо Експерт Лифт ЕООД е правилният избор.

Проверете актуалните ни предложения за промоции и отстъпки: Услуги

Експерт Лифт ЕООД ТЕЛ.: +359 899 99 54 75

ТЕЛ.: +359 897 81 91 66

 

Обадете ни се и уговорете среща с наш специалист. Той ще провери на място типа и състоянието на Вашия асансьор и ще Ви предложи оферта веднага. Не е необходимо да чакате дълги процедури и да попълвате безкрайни формуляри. Нужно е единствено да се свържете с нас и ние ще бъдем при Вас в удобно за Вас време.

За повече информация относно нашите услуги и цени на асансьори и поддръжка на асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

expert_lift

Comments are closed.