Модернизация на асансьори

модернизация на асансьор

Модернизация на асансьори

Смятаме, че модернизация на асансьори е важна стъпка в удължаването на живота им.  Тъй като повечето от асансьорите монтирани в жилищни сгради са произведени от вече несъществуващия български завод за асансьори, нови части за тях се намират изключително трудно.

Подемни механизми

В случай, че се налага да се извърши ремонт на старите подемни механизми се поръчват индивидуално части. Понеже често стойността на ремонта се доближава до цената на нов подемен механизъм, ние винаги съветваме да изберете новия подемен механизъм на доказан европейски производител. Защото подбран правилно, той Ви предлага много предимства: качествена изработка, по – дълъг гаранционен срок и възможности за сигурност и комфорт.

 

Ние предлагаме подемни механизми на световни марки като SICOR, Alberto Sassi  и др.

модернизация на асансьори модернизация на асансьори модернизация на асансьори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самата модернизация на асансьора може да обхване и таблото за управление, бутониерите в кабината и на етажите. Дори механизмите на вратите се сменят, с цел всичко това да направи асансьора съвременен, отговарящ на нормативните изисквания.

Табла за управление

Надеждни и отговарящи на всички изисквания на:

 1. Изискванията на качество на Наредба за съществените изисквания и оценяване на съответствието на асансьорите и техните предпазни устройства, техническите изисквания
 2. Правила и норми за устройство и безопасна експлоатация на съоръжения с повишена опасност
 3. БДС EN81-1
 4. БДС EN 12015
 5. БДС EN 12016

С възможност да се оборудват и с честотен регулатор чиито характеристики са:

 • Финна настройка на стартиране и спиране
 • Подсигурява дълъг живот на двигател
 • Финно позициониране на асансьора
 • Електрическа ефективност чрез възпроизводство на    електричество обратно в мрежата
 • Спирачен резистор и свръх товар
 • SmartCard
 • Външен EMC филтър и коSM Keypad

Възможно е и е препоръчително да се подменят старите осветителни тела в кабините на старите асансьори с нови, които имат възможност за аварийно осветление.

Затова ние Ви предлагаме лампи за асансьорни кабини с аварийно осветление захранвано от устройство с автоматично управление. При прекъсване на електрическото захранване то захранва лампата за няколко часа.

Също така изграждаме шахтово осветление съобразено с изискванията на нормативните наредби.

Модернизацията на асансьора го прави по-безопасен, по-ефикасен и по-комфортен.

Експерт Лифт е Ваш верен партньор по пътя към модернизиране на Вашия асансьор. Ние сме насреща за БЕЗПЛАТНА консултация и се гордеем със всяко успешно сътрудничество с клиенти като Вас.

За повече информация относно нашите услуги и цени за модернизация на асансьори и поддръжка на асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

Comments are closed