Модернизация на асансьори

модернизация на асансьор

Модернизация на асансьори

Смятаме, че модернизация на асансьори е важна стъпка в удължаването на живота им.  Тъй като повечето от асансьорите монтирани в жилищни сгради са произведени от вече несъществуващия български завод за асансьори, нови части за тях се намират изключително трудно.

В случай, че се налага да се извърши ремонт на старите подемни механизми се поръчват индивидуално части. Стойността на ремонта в този случай се доближава до цената на нов подемен механизъм. Винаги съветваме да изберете новия подемен механизъм на доказан европейски производител. Той, подбран правилно, Ви предлага много предимства: качествена изработка, по – дълъг гаранционен срок и възможности за сигурност и комфорт.

 

Ние предлагаме подемни механизми на световни марки като SICOR, Alberto Sassi  и др.

модернизация на асансьори модернизация на асансьори модернизация на асансьори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самата модернизация на асансьора може да обхване и таблото за управление, бутониерите в кабината и на етажите. Дори механизмите на вратите се сменят, с цел всичко това да направи асансьора съвременен, отговарящ на нормативните изисквания.

Новите табла за управление надеждни и отговарящи на всички изисквания на:

 1. Изискванията на качество на Наредба за съществените изисквания и оценяване на съответствието на асансьорите и техните предпазни устройства, техническите изисквания
 2. Правила и норми за устройство и безопасна експлоатация на съоръжения с повишена опасност
 3. БДС EN81-1
 4. БДС EN 12015
 5. БДС EN 12016

Може да се оборудва и с Честотен регулатор чиито характеристики са:

 • Финна настройка на стартиране и спиране
 • Подсигурява дълъг живот на двигател
 • Финно позициониране на асансьора
 • Електрическа ефективност чрез възпроизводство на    електричество обратно в мрежата
 • Спирачен резистор и свръх товар
 • SmartCard
 • Външен EMC филтър и коSM Keypad

Възможно е и е препоръчително да се подменят старите осветителни тела в кабините на старите асансьори с нови, които имат възможност за аварийно осветление. Затова ние Ви предлагаме лампи за асансьорни кабини с аварийно осветление захранвано от устройство с автоматично управление. При прекъсване на електрическото захранване то захранва лампата за няколко часа.

Също така изграждаме шахтово осветление съобразено с изискванията на нормативните наредби.

Модернизацията на асансьора го прави по-безопасен, по-ефикасен и по-комфортен.

Експерт Лифт е Ваш верен партньор по пътя към модернизиране на Вашия асансьор. Ние сме насреща за БЕЗПЛАТНА консултация и се гордеем със всяко успешно сътрудничество с клиенти като Вас.

За повече информация относно нашите услуги и цени за модернизация на асансьори и поддръжка на асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

Comments are closed