Платформи

Платформи за лица в неравностойно положение и Автомобилни Асансьори

Новите технологии за достъпност на околната среда отдавна не са лукс. Те са жизнено инвалиден асансьорнеобходими. А една от нашите мисии е те да се превърнат в задължителен атрибут, а не в изключение в градската инфраструктура.

Ние можем да предложим абонаментно сервизно обслужване на вертикални и хоризонтални платформи за лица в неравностойно положение. Предлагаме широкообхватни решения за достъп на лица със затруднено придвижване. Тези видове асансьори са особено подходящи за монтиране в съществуващи сгради, дори там където пространството е ограничено.

Предлагаме Ви абонаментно обслужване на платформени асансьори, които са специално проектирани и тествани спрямо най-строгите технически спецификации и стандарти.
Услугите ни отговарят на изключителните необходимости на пазара.  Желанията на клиентите често не могат да бъдат изпълнени чрез конвенционалните пътнически асансьори поради ограниченията на пространството, както и поради специфичните нужди на ползвателите. Ето тук идват на ред подходящите решения, които Ви предлагаме, нашият опит, способността ни да се адаптираме бързо и желанието ни да се справим с нови предизвикателства.

Автомобилни асансьори

автомобилен асансьорАвтомобилни асансьори се монтират не само в луксозни жилищни и търговски сгради, но вече и в повечето жилищни комплекси, където площта за паркиране е ограничена. В застроената градска среда, недостигът на място за паркинг е често срещан проблем. Архитектите решават този проблем с подземни паркинги, но всички знаем, колко стръмна и неудобна може да бъде рампата.

Автомобилните асансьори имат стандартно вградена система за сигурност, която при отпадане на електро-захранването, придвижва асансьорната кабина на спирка и отваря автоматичните врати.

Не чакайте, свържете се с нас сега! Ние Ви предлагаме повече от услуга, ние Ви предлагаме коректно сътрудничество и партньор, на който можете да се доверите!

За повече информация относно нашите услуги и цени за обслужване на асансьори и платформи за лица в неравностойно положениекакто и автомобилни платформи и асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

 

 

Comments are closed.