Асансьорен Сервиз

асансьорен сервиз
Асансьорен сервиз в София

Асансьорен сервиз Експерт Лифт предлага на своите клиенти сервиз на асансьори в гр. София. 

  • 24 часа / денонощен осигурен екип за изваждане на заседнали пътници.
  • Бърза реакция при отстраняване на възникнали повреди
  • Месечни функционални проверки на съоръженията, спазвайки изискванията на производителя и българското законодателство.

Според нормативната уредба в България, дейността по поддържане и сервиз на асансьори се осъществява единствено след сключване на Договор за абонаментнтна услуга. По този начин се гарантира отговорността от страна на фирмата, която извършва тази услуга. 

Ние в Експерт Лифт държим изключително на коректните отношения между нас и нашите клиенти. Затова Ви предлагаме услуги, съобразени изцяло с всичи нормативни изисквания. В допълнение Ви предоставяме качество на предоставените услуги и компетентни решения на възникналите проблеми. 

Непрекъснато подобряваме услугите си, защото се вслушваме в предложенията, които ни дават клиентите и така успяваме да предложим именно, онова от което имат нужда.

Поради опита и уменията на нашите техници, често към нас се обръщат хора с нерешени проблеми, касаещи сервиз на асансьора. Да се обърнат към нас ги насочват настоящи наши клиенти, доволни от нашите услуги. Лоялността и желанието за работа с нас на нашите клиенти, ние печелим с много труд и старание.

Доверието, което имат в нас, клиентите ни, препоръчвайки услугите ни е най- ценното с което разполагаме и винаги се стараем да го оправдаваме.

Обадете се