Асансьорна поддръжка

АСАНСЬОРНА ПОДДРЪЖКА


асансьорна поддръжкаАсансьорите, независимо дали са пътнически,  товарни, панорамни, кухненски или автомобилни се нуждаят от подходяща асансьорна поддръжка и квалифицирани асансьорни техници, които да я извършват. Това е изключително важно не само за работата на машините, но най – вече за безопастността на пътниците.help

Ето какво Ви предлагаме:

  • Асансьорен сервиз във всички квартали на гр. София
  • Извършване на функционални проверки съобразени с изискванията на производителя и нормативните уредби
  • Извършване на ремонтни дейности бързо и коректно
  • Модернизация
  • Подготвителни и довършителни работи по пускане в експлоатация
  • Възстановяване на неработещи асансьори
  • Поддържка на кухненски и товарни асансьори
  • Поддръжка на автомобилни асансьори
За асансьорна поддръжка в Административни сгради виж ТУК
За асансьорна поддръжка в Жилищни сгради виж ТУК

Нашите специалисти притежават най – високите квалификационни степени за монтаж и поддръжка на асансьори и богат опит, което ни позволява да изпълним Вашите проекти професионално.

Коректната поддръжка на асансьора гарантира, че системата работи в пълна безопасност. От редовното извършване на функционални проверки и превенция до ремонти и подобряване на техническото състояние, можете да разчитате на Експерт Лифт. Стремим се към постоянно подобряване на услугите, които Ви предлагаме и затова често обновяваме и допълваме портфолиото си с нови предложения за Вас. Поддържаните от нас марки асансьори са разнообразни и ние се съобразяваме изцяло с изискванията на производителя и действащото законодателство. 

Доверявайки се на Експерт Лифт ЕООД за асансьорната поддръжка, Вие получавате повече. За нас контактът с клиентите и изграденото доверие са най – важните условия. Вашето спокойствие и увереност са наша грижа. Ако имате нужда от по – добро обслужване и навременни решения на проблемите, ние Ви очакваме!

Към настоящия момент извършваме поддръжка на асансьори на територията всички квартали на гр. София.

За повече информация относно нашите услуги и цени на асансьори и поддръжка на асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

Comments are closed.