Асансьорна поддръжка

АСАНСЬОРНА ПОДДРЪЖКА


асансьорна поддръжкаАсансьорите, независимо дали са пътнически,  товарни, панорамни, кухненски или др. се нуждаят от подходяща асансьорна поддръжка и квалифицирани асансьорни техници, които да я извършват. Това е изключително важно не само за работата на машините, но най – вече за безопастността на пътниците.help

Абонаментен сервиз:
  • 24 часово аварийно извеждане на заседнали пътници от кабината
  • Максимално време за пускане на асансьора в експлоатация след настъпила авария – 2 часа след приемане на заявката, в случай, че не се налага подмяна на части
  • Абонаментното поддържане се изразява в техническо обслужване, функционални проверки и отстраняване на аварийните спирания на системите. Извършването на всички дейности, нормативно определени в Наредба за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьори и др. нормативни актове, осигуряващи безопасното използване на асансьора според предназначението.
За асансьорна поддръжка в Административни сгради виж ТУК
За асансьорна поддръжка в Жилищни сгради виж ТУК

Нашите специалисти притежават най – високите квалификационни степени за монтаж и поддръжка на асансьори и богат опит, което ни позволява да изпълним Вашите проекти професионално.

Коректната поддръжка на асансьора гарантира, че системата работи в пълна безопасност. От редовното извършване на функционални проверки и превенция до ремонти и подобряване на техническото състояние, можете да разчитате на Експерт Лифт. Стремим се към постоянно подобряване на услугите, които Ви предлагаме и затова често обновяваме и допълваме портфолиото си с нови предложения за Вас. Поддържаните от нас марки асансьори са разнообразни. Съобразяваме се изцяло с изискванията на производителя и действащото законодателство. 

Доверявайки се на Експерт Лифт ЕООД за асансьорната поддръжка, Вие получавате повече. За нас контактът с клиентите и изграденото доверие са най – важните условия. Вашето спокойствие и увереност са наша грижа. Ако имате нужда от по – добро обслужване и навременни решения на проблемите, ние Ви очакваме!

Към настоящия момент извършваме поддръжка на асансьори на територията всички квартали на гр. София.

За повече информация относно нашите услуги и цени на асансьори и поддръжка на асансьори можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Свържете се с нас: Контакти

Отстъпки и услуги: ТУК

Comments are closed.