За Нас

logo expert lift

За да подобрим средата, в която всички ние живеем, е необходимо да предприемем действия. Именно с това сме се заели ние в Експерт Лифт и вярваме, че усилията, които полагаме в работата си всеки ден дават резултат.
Поддръжката на асансьори е различен и много интересен занаят, тъй като обхваща електротехника, електроника, механика и много други разнообразни области. Асансьорите са различни и знанията и уменията на техниците ни са също широкообхватни.

За нас всяко преустройство на стар асансьор или ремонт на неработещ са стъпка по пътя към по-добро бъдеще за всички нас. Ето защо ние сме насреща и Ви очакваме!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние сме експерти в тази индустрия.
Това е една много специализирана индустрия, която изисква огромно количество знания и опит за овладяване. Прекарахме много време и продължаваме да инвестираме в обучението на нашите екипи, които да осигуряват нивото на експертиза, което заслужавате.

Основната дейност на Експерт Лифт ЕООД е насочена към ремонт, преустройство, поддръжка на електрически и хидравлични асансьори, автомобилни платформи, ескалатори и травелатори. Особено внимание отделяме и на достъпната градска среда, поради тази причина при нас работят квалифицирани специалисти в монтажа и поддръжката на инвалидни платформи.

Осигуряваме необходимата безопастност и сигурност за Вашият дом. Така ние се грижим за асансьорите във Вашия блок, а Вие се наслаждавате на спокойното придвижване.

Референции:

Мнения от наши партньори:

мнение за Експерт Лифт мнение от клиент за Експерт Лифт мнение за Експерт Лифт мнение за Експерт Лифт

 

 

 

 

 

 

 

Тъй като ние държим да доверието, което изграждаме между нас и нашите клиенти, Ви представяме нашето Удостоверение, издадено от ДАМТН / Държавна агенция за метрологичен и технически надзор/

expert_lift

Comments are closed.