Обновяване на асансьорна кабина

Едновременно с грижата за техническото състояние на асансьора, ние полагаме и грижи за добрия му облик.

Често асансьорните кабини остават занемарени, замърсени и със захабени страници и под. Осветлението е неподходящо и не отговаря на нормативните изисквания. Тогава предприемаме мерки по обновяването и освежаването на кабината. Избираме най-подходящото осветление, с аварийно захранване и достатъчна осветеност поне 50 lux на пода на кабината.

В зависимост от различните типове кабини и устройство на асансьора преценяваме допълнителното тегло на новите материали, с които се обновяват страниците (стените) на кабината и пода.

Страниците на старите дървени кабини могат да бъдат обработени и лакирани. Могат да бъдат поставени върху тях тънки плоскости от пдч в различни цветове или тънки листове от неръждаема ламарина. Подовете могат да бъдат покрити също с неръждаема ламарина или специални износоустойчиви балатуми в разнообразие от цветове.

Допълнително могат да се поставят и огледало и парапет, като и двете са задължителни атрибути в новите асансьори подари изискванията за безопасност и достъпност.

Смяната на бутониерата в кабината понякога е наложителна, тъй като често бутоните са изгорени, счупени и не подлежат на възстановяване. Ламарината е изкривена и надрана. Тогава монтираме нова бутониера с основа от INOX и бутони с LED подсветка, които индикират с цвят когато бъдат натиснати. По Ваше желание в бутониерата можем да добавим и седемсегментен дисплей за индикация на етажа. Могат да се поставят и бутони с брайлова азбука.

Често клиентите ни споделят, че след извършването на реновация на кабината, съседите им използват асансьора много по-внимателно и се грижат да запазят новият му вид в добро състояние по-дълго време. Това от своя страна ни мотивира да влагаме още повече старание и умения в създаването на приятна и безопасна обстановка.

Обадете се