Административни сгради

Поддръжка на асансьори в административни сгради и търговски центрове

asansior v sgrada

Абонаментно поддържане на асансьор в административни сгради

Важно! До края на 2018 г. е необходимо да се монтира предпазен щит под кабината на всеки асансьор, който няма монтиран, във всички сгради, които не са жилищни. За повече информация вижте ТУК.

Асансьорът може да бъде огромно предимство във всички административни сгради и търговски сгради. За да се избегнат скъпи ремонти или преждевременна модернизация, трябва редовно да се извършва превантивна поддръжка асансьора. Много е важно да се проверят всички ключови части, тъй като те трябва да функционират правилно, за да се движи коректно асансьорът.

Абонаментно поддържане на ескалатори

Поддръжката и ремонтът на ескалатори изисква специални познания и умения и представлява част от услугите, които ние можем да Ви предложим.

Какво Ви предлагаме?

  • Поддръжка на асансьори от Експерт Лифт в административни сгради, е инвестиция в производителността и дълголетието на вашата цялостна система. Ние можем да поддържаме или ремонтираме асансьорът Ви дори и да не е инсталиран от нас.
  • Нашият процес е лесен и ефективен. Вашият упълномощен техник на Експерт Лифт активно ще търси потенциални проблеми в цялата система и ще извършва по-нататъшни ремонтни работи и настройки по време на посещенията.
  • Задълбочен подход към поддръжката на асансьора е това, което предотвратява големи ремонти и замяна на асансьорни части. В крайна сметка това спестява пари на нашите клиенти и предотвратява продължителни аварии. Като държите всяка част във вашия асансьор функционираща, чрез навременна поддръжка Вие му осигурявате по-дълъг живот.

За да отговорим на Вашите въпроси, можете да се свържете с нас ТУК

Comments are closed.