Резервни части

Резервни части асансьори

Нашите клиенти могат да се възползват от нашия широк асортимент от резервни части за асансьори.

Ние доставяме нашите резервни части за асансьори от доказали се в областта партньори, които държат на качеството. Изработени са от висококачествени суровини, те са достъпни в различни размери, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти.

Благодарение на качествените им характеристики:

  • висока ефективност
  • устойчивост срещу корозия и износване
  • здрав дизайн
  • по-дълъг експлоатационен живот
  • издръжливост

резервните части, с които работим са силно търсени.

подемен механизъм за асансьор

Тъй като в България държавните асансьорни заводи не работят от края на ’90-те години, качествени части за стари асансьори се доставят изключително трудно. Поради това ние сме изработили система за замяна и преустройство на елементи от асансьора, с нови, съвместими и отговарящи на всички европейски изисквания.

Цени на резервни части за асансьори

Ние предлагаме отлично съотношение цена/качество, тъй като материалите, които предлагаме на нашите клиенти са съобразени с изискванията на производителя на асансьора и с всички европейски нормативи.

резервни части за асансьор

При извършването на модернизация или ремонт на асансьора, ние извършваме оценка на състоянието на частите и предлагаме най-доброто решение, съобразено с Вашия бюджет.

Можем да Ви предложим извършването на ремонта на етапи. Така едновременно ще бъде подобрена безопасността му и ще бъде в удобно за Вас време, съобразено с Вашите финансови възможности.

Ние винаги договаряме с нашите клиенти изгодни за тях условия по плащането на ремонтните дейности. По този начин затвърждаваме доверието Ви и изграждаме коректни отношения.

Обадете се СЕГА на тел.: 0899 99 54 75

Научете повече за услугите, които Ви предлагаме ТУК

Comments are closed.