Реновиран асансьор

Спрян от експлоатация през 1989 г., този асансьор е въведен отново в действие през 2021 г. след смяна на подемен механизъм, табло за управление и др. важни за неговата безопасна експлоатация елементи.

Често с нас се свързват клиенти, чиито асансьори не работят от над 20 г. и с напредването на времето те предпочитат да потърсят варианти за тяхното пускане в експлоатация. Повечето такива асансьори са разграбени през годините и частите, които са останали не са годни за употреба. Затова се налага да се инсталират нови, съвременни заместители, отговарящи на всички стандарти, към момента.

Ние търсим най-добрият вариант за всеки конкретен асансьор и предлагаме единствено качествени части. Модерното табло за управление с честотен инвертор му гарантира дълги години на безпроблемна работа, а нашите доставчици осигуряват бърза и качествена поддръжка на всички елементи.

Имаме голям опит в изграждането на цялостни системи и модернизацията на асансьори и продължаваме да се развиваме с цел предоставянето на по-добра услуга за Вас!

За повече информация можете да се свържете с нас тук: Контакти

Обадете се