Платформи за лица в неравностойно положение

Асансьори и платформи за лица в неравностойно положение

асансьор за лица в неравностойно положение

платформа за лица в неравностойно положение

Новите технологии за достъпност на околната среда отдавна не са лукс. Асансьорите и платформите за лица в неравностойно положение са жизнено необходими. А една от нашите мисии е те да се превърнат в задължителен атрибут, а не в изключение в градската инфраструктура.

Ние можем да предложим абонаментно сервизно обслужване на вертикални и хоризонтални платформи за лица в неравностойно положение. Тези видове асансьори са особено подходящи за монтиране в съществуващи сгради, дори там където пространството е ограничено. Те са от изключителна важност за част от нашите съседи и ние се стараем да бъдем в полза и да предложим отлични условия за сервиза им. 

Услугите ни отговарят на изключителните необходимости на пазара и имаме дълъг опит с монтирането и поддържането на платформи и асансьори за трудно подвижни лица.

За повече информация относно нашите услуги и цени за обслужване на асансьори и платформи за лица в неравностойно положение, можете да се свържете с нас на тел.: 0899 99 54 75 или да последвате линковете по-долу:

Contact us: Contacts

Discounts and offers: HERE

Comments are closed.